Gratis verzending binnen héél Europa
Vóór 12:00 besteld. Morgen in huis
Altijd verpakt als stijlvol cadeau
Gratis achteraf betalen

Verzenden & retourneren

Verzending Bestellingen binnen Europa worden binnen twee werkdagen verzonden. Jouw bestelling wordt verstuurd via Post NL in een envelop met bubbeltjesplastic.

Retourneren

Elk “Original” By Shir Jewelry artikel is uniek. Daarom kan het iets afwijken van de foto op de website. Verder zijn de materialen waar wij mee werken zorgvuldig geselecteerd. Het gebruikte goud- en zilverkleurige metaal is niet gemaakt van edelmetaal zoals goud of zilver als dit niet staat aangegeven. Deze metalen kunnen daarom in contact met water verkleuren (zoals b.v. regen/tijdens het afwassen). Dit geldt dus niet voor producten waarbij staat aangegeven dat ze gemaakt zijn van edelstaal of echt goud/zilver.

Mocht je iets willen retourneren, dan gaat dit als volgt: Als het artikel bij ontvangst niet naar wens is, moet dit binnen 14 dagen na ontvangst worden gemeld via de mail ([email protected]). Vermeldt het ordernummer en welk artikel je wilt retourneren. Na ontvangst van de bestelling dien je het artikel waarover je niet tevreden bent binnen 14 dagen in de originele verpakking ongedragen aan ons terug te sturen.

Het retoursturen van ontvangen producten geschiedt op risico van de klant. Wij adviseren alles aangetekend te versturen. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt. Graag een briefje in het pakket meesturen met daarin jouw wens, naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens zodat we je snel van dienst kunnen zijn. Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in de originele verpakking, niet gedragen en zonder beschadigingen zal het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, worden vergoed. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product verricht.

Retour adres:
By Shir Originals
Jan van de Laarweg 26
2678 LH De Lier
The Netherlands

Gratis verzending binnen héél Europa
Vóór 12:00 besteld. Morgen in huis
Altijd verpakt als stijlvol cadeau
Gratis achteraf betalen